Ürituste kalender

Event 

Title:
Jõgevamaa spordiveteranide korvpalli meistrivõistlused 2020
When:
06.12.2020 11.00 h
Where:
Torma Spordihoone - Torma vald
Category:
Korvpall

Description

Venue

Torma Spordihoone
Toimumise koht:
Torma Spordihoone
Street:
Kooli tee
ZIP:
48502
City:
Torma vald
State:
Jõgevamaa
Country:
Country: ee

Description

Torma Spordihoone

Kooli tee 23,
48502 Torma vald,
Jõgevamaa

Telefon: (+372) 520 22 35
E-post: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Koduleht: www.sktorma.ee



suur kaart

Torma spordihoone tegutseb alates 1.septembrist 2006.

Spordihoones asuvad:

Pallimängudesaal 25x46m. Saalis on maha märgitud korv-,võrkpalli ja tenniseväljaku piirid. Seinal on olemas elektrooniline tabloo. Saalis on wifi-ala,ja helitehnika kasutamise võimalus.Populaarsemad alad on poistel ja meestel korvpall,tüdrukutel ja naistel võrkpall.Tennise treeneriteks on Rein ja Anna Sander Tartust.Tennist saab mängida vabadel saali aegadel.
Spordihoones olemas tennisereketid ja pallid.


Jõusaal 
asub spordihoone II korrusel,kus kasulikku pinda 60m2. Jõusaal on sisustatud peamiselt firmade Arcoman ja Kettler jõuseadmetega,millega on võimalik treenida kõiki lihasgruppe. Aeroobse treeningu jaoks on olemas sõudeergomeeter,erinevad veloergomeetrid,crosstrainer. Viimased seadmed sobivad väga hästi naistele,kes soovivad oma keha vormis hoida.


Aeroobikasaal
on 90m2 suur ja asub spordihoone II korrusel. Aeroobika annab hea füüsilise vormi,arendab painduvust ja kordinatsiooni. Aeroobikasaalis on olemas teler,video. Võimalus mängida lauatennist ja koroonat. Alates 2008 aasta oktoobrist tegutseb selles ruumis ka Torma Noortekeskus.

Saun asub I korrusel. Saunas on riietusruum,4 kohaga duširuum ja leiliruum. Saun aitab hästi lõõgastuda peale tõsiseid trenne või võistlusi. Sauna kasutamine gruppidele 12.78 EUR/tund.