Juhendid 2012 Võrkpall - Võrkpalli mv juhend



JÕGEVAMAA VÕRKPALLI 2012.A. MEISTRIVÕISTLUSTE JUHEND


EESMÄRK.

Populariseerida võrkpalli  Jõgevamaal. Selgitada Jõgevamaa meistrid võrkpallis


AEG JA KOHT.

Võistlused toimuvad vastavalt kalenderplaanile veebruarist aprillini. Kalenderplaani koostab peakohtunik. Kalenderplaanist kinnipidamine on kohustuslik. Finaalturniir toimub 07.aprillil Tormas.

OSAVÕTJAD.

Võistkondi võib komplekteerida Jõgevamaal elavatest või põhikohaga töötavatest ja nende õppivatest lastest või Jõgeva maakonna üldhariduslikes- ja kutsekoolides õppivatest õpilastest ja kahest Jõgevamaa spordiklubi liikmest või Jõgevamaa spordikoolide õpilasest , kes ei vasta eelpool toodud nõuetele ning  “võõrastest”. Võistkonnas võib mängida turniiri  jooksul kuni 14 mängijat, igas mängus võib kasutada 10 mängijat.

VÕISTLUSSÜSTEEM.

Naiskonnad mängivad  turniirisüsteemis kaks ring (kaks mängu ühel päeval) ja finaalturniiril kohtuvad  meistritiitlile  põhiturniiri esimese ja teise koha võitnud naiskonnad ja pronksmedalitele  põhiturniiri kolmas ja neljas. Meeskonnad mängivad turniirisüsteemis üks ring ja finaalturniirile saavad kolm paremat meeskonda ja eelmise aasta võitja (Põltsamaa linn). Finaalturniiril mängivad meeskonnad üks ring turniirisüsteemis. Mängu võit annab 2 punkti, kaotus ühe punkti ja loobumine 0 punkti. Peale kahte loobumiskaotust võistkond diskvalifitseeritakse ja tema punktid tühistatakse. Kahe või enama võistkonna võrdsete punktide korral määrab paremuse kõikide mängude geimide suhe. Kõik mängud mängitakse süsteemis viiest parem.

AUTASUSTAMINE.

Kolme parema võistkonna liikmeid (iga võistkonna kümmet mängijat) autasustatakse medali, diplomi ja võitjat võistkonda karikaga. Võimalusel autasustatakse parimaid mängijaid eriauhindadega.

MAJANDAMINE.

Võistkonna osavõtumaks on 10 EUR võistlusmäng, “võõra” võistkonna liikme kasutamisel lisandub 30 EURga “võõra” eest.  Koduvõistkond tagab mängu läbiviimise vastavalt võistlusmäärustele, käesolevale juhendile ja kalenderplaanile. Kohtunike tasu ühel mängul 12 EUR. Võistlusvormi mitte vastamine võistlusmäärustele – 7 UR iga mängija mängu kohta, tasumine võistlusmängu vanemkohtunikule, siis saab võistlusmäärusi rikkunud mängija mängida  Jõgevamaa Spordiliit Kalju korraldab autasustamise, tulemuste avaldamise ja saaliüüri tasumise 10 EUR mängutunni eest.

REGISTREERIMINE.

Ülesandmislehed esitada 30. jaanuariks JSL Kaljusse e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , kus ära näidatud mängija nimi, sünniaeg, elukoht, töökoht (kool), spordiklubi, spordikool ja lisatud võistkonna esindaja nimi ja kontakttelefonid ning kodusaali võistlusmängu alguse ajad.

Võistkond on registreeritud, kui on esitatud nõuetele vastav võistkonna ülesandmisleht. 

ÜLDIST.

Tekkinud küsimused ja probleemid lahendavad: peakohtunik Aarne Neimann 52 02 235, JSL Kalju võrkpalli sektsioon. Juhend on vastu võetud võrkpallisektsiooni  juhatuse  koosolekul 19.01.2012.a.
Jõgevamaa Spordiliit “Kalju”